Despre noi

Prin Expert Auto Rental SRL

oferim servicii pentru masini de inchiriat in Timisoara si imprejurimi de la 8 euro, dar si masini de inchiriat per termen mai lung > 15 zile. Ca firma facem tot posibililul pentru a fi mai aproape de dvs si sa oferim servicii de inchirieri profesionale de care aveti nevoie. Avem experienta necesara si flota completa de masini fiabile si atent verificate pentru a oferi calatorii reusite. De-a lungul anilor, toti clientii nostri au beneficiat de servicii de inchirieri-auto profesionale in Timisoara si judetul Timis atat rapide dar si eficiente care au venit in intampinarea nevoilor si exigentelor clientilor.

Alege cele mai bune servicii de inchirieri auto in Timisoara

si bucura-te de calatorii reusite si de mai mult confort cu gama de servicii de inchirieri masini in Timisoara si judetul Timis.

Expert Auto Rental iti vine in ajutor cu o flota completa de masini de inchiriat in Timisoara la cele mai bune preturi din oras si standarde europene.

Ca firma facem tot posibililul pentru a fi mai aproape de dvs. si sa oferim serviciile de inchirieri profesionale de care aveti nevoie.

Avem experienta necesara si flota completa de masini fiabile si atent verificate pentru a oferi calatorii reusite. De-a lungul anilor, toti clientii nostri au beneficiat de servicii de inchirieri-auto profesionale in Timisoara si judetul Timis atat rapide dar si eficiente care au venit in intampinarea nevoilor si exigentelor clientilor.

Oferim servicii de masini de inchiriat in Timisoara profesionale la cele mai bune preturi si standarde din oras. Suna la numarul de pe site si rezerva masina acum! Gama noastra de servicii  este completa si include diverse masini si autoutilitare care sa iti ofere calatorii reusite!

Daca vrei sa mergi intr-o vacanta sau trebuie sa pleci din oras, Expert Auto Rental SRL iti ofera servicii de inchirieri auto profesionale in Timisoara prin masini de renume precum Dacia Logan, VW Polo / Golf, Ford Focus/Fiesta si multe altele. Perioada minima de inchiriere este de o zi si se poate extinde pana la 30 zile.

Daca ai o afacere si ai nevoie de solutii de rent a car pe termen lung iti oferim sansa sa inchiriezi o masina sau mai multe masini pe termen lung cu diverse beneficii fiscale si financiare.

Pe langa serviciile de mai sus iti oferim urmatoarele beneficii:

  • – transparenta in ceea ce priveste costurile de inchiriat
  • – promptitudine in rezervarea masinii potrivite fie prin mail,chat sau telefon
  • – livrare si predare gratuita a masinii in Timisoara
  • – garantia ca fiecare masina este atent inspectata de echipa noastra
  • – taxe Casco, RCA, Rovinieta pentru serviciile de inchirieri auto
  • – gama variata de servicii optionale – GPS, scaun copii, transfer aeroport

Firma de rent a car – Expert Auto a fost fondata din dorinta noastra de a oferi masini de inchiriat fiabile si verificate in Timisoara pentru calatorii reusite si placute.

Oferim calatorii flexibile si linistite prin inchirierea unei masini din flota noastra.

USARomania