Masina de inlocuire

Ai avut accident?

Conform noii legislatii aplicabile asigurarilor obligatorii de raspundere civila auto, daca ai fost pagubit intr-un accident rutier, ai dreptul sa primesti o masina de inlocuire pentru intreaga perioada a reparatiilor pe cheltuiala asiguratorului partii vinovate. ~ Art. 25 din Norma 20/2017 emisa de Autoritatea de Supraveghere Financiara ~ Compania noastra nu este ceea ce ati considera a fi o companie conventionala de inchiriere de masini. Serviciul nostru are ca scop explicit furnizarea de vehicule de inlocuire pentru acei soferi nefericiti care au suferit un accident de masina. In cazul in care nu au fost vinovati de accident, conducatorii auto pot fi eligibili pentru un vehicul fara nici un cost pentru acestia. Procesul este format din sase pasi simpli, conceput pentru a fi cat mai rapid posibil.

PROCESUL DE APLICARE

Ai doua moduri simple de a aplica! Ne poti suna direct la numarul de telefon 0742 443 322 sau poti completa formularul online de pe acest site. Daca transmiti online cererea, vei primi un e-mail din partea noastra care va contine detaliile necesare in vederea finalizarii procesului.

APROBAREA SOLICITARII

Odata ce echipa noastra primeste cererea ta, obtinerea aprobarii este, de obicei, o practica extrem de rapida si poate fi efectuata de regula in cateva minute pentru cazurile cele mai simple

PREDAREA MASINII

Livram autovehiculul de inlocuire direct la unitatea reparatoare in momentul in care ai programare pentru inceperea reparatiilor sau, in cazul in care masina nu se poate deplasa prin forte proprii, putem asigura livrarea la domiciliul sau la locul de munca al clientului. Apoi iti oferim documentele de inchiriere pentru a le citi si a le semna.


USARomania